Ei ole päivääkään etteikö uusi käänne löytyisi Renkaiden tarinassa. Nyt hämmästyttää suunnattomasti johtajien into myydä omat optionsa hiljakkoin pois. Sinällään täysin laillista, kuten Lehtoranta kertoi, pörssikurssi oli hyvässä nosteessa ja ajankohta otollinen tehdä taloudellisesti hyvä ratkaisu. Näin juuri. Mutta herättäähän tämä epäilyjä sisäpiiritiedon käyttämisestä ja minusta juurikin siksi olisi välttämätöntä tutkia asia virallisen keinoin. Ei jäisi turhia jossittelua tai syytöksiä, kaikille oikein!

Rankkaa on Graniin kohdistuva teksti; valtavat optiot, joista kaikista nyt luopunut, muutto Portugaliin.. Mutt tässäkin, onko laitonta? Moraaliset näkökulmat on sitten asia erikseen. YIT:n hallituspaikka ei nyt enää ”kiinnostanut”, tuskin kovassa huudossa juuri nyt muihinkaan. No, ehkä Kim pärjää vaikka eläkkeelle kokonaan siirtyisikin.

Kuten jo aiemmin sanoin, tämä tarina on todella mielenkiintoinen ja uusia sivuja syntyy kokoajan! Missähän on se takasivu, josta voisi luntata etukäteen lopputuloksen 🤔?