Siirry suoraan sisältöön

Juhannusta!

Ajatuksen kulkua pitää välillä pysähtyä ihmettelemään – omaani tällä kertaa. Olen liputtanut erittäin selkeästi erilaisten aukioloaikojen vapauttamisen puolesta. Ja juurikin tällä viikolla koin yllätyksekseni mielihyvää, kun luin Lidlin ilmoituksen pitää kaupat pääosin kiinni juhannuksena?! Tuumin, onpa kiva ratkaisu, Lidlin henkilöstö voi pitää vapaata ja nauttia yöttömän yön juhlasta. Eikä ole aikaakaan, kun olen ihmetellyt mikseivät ihmiset voi mennä kauppaan silloin kun itse haluavat, oli sitten aamu, ilta, joulu tai juhannus..  No, näin sitä näköjään välillä yllättää ihan itsensäkin.

Oli oma ajatukseni juoksu miten oli, juhannus EI sulje Suomea. Ruoka EI lopu kesken, vaikka tänään saattaa kaupan käytävillä siltä näyttää. Ruuhkat valtateillä on valtaisat, mutta yritetäänpä ottaa siitäkin ilo irti – en tiedä miten, mutta yrittää aina voi :-).

Minä olen onnekas, voin nyt sulkea työkoneen ja lähteä rosvopaistin paistamispuuhiin. Inan ja Midaksen linjat eivät siihen tietenkään sulkeudu, meillä asiakaspalvelukeskusessa vietetään työntäyteistä juhannusta, linjat pirisevät monenlaisten kontaktien muodossa ja kaikki kanavat on käytössä – satoi tai paistoi!  Meikäläisille paljon tsemppiä myös työnääreen!

Toivotan jokaiselle aurinkoista ja lämmintä juhannusta!