Siirry suoraan sisältöön

Markkinointi – merkityksellistä vai pakollista

Verkkomarkkinointi on merkittävässä osassa liiketoimintoja, vaikka sinulla ei olisikaan verkkokauppaa. Verkossa liikkuu kaikki. Siis kaikki; ostajat, päättäjät, asiakkaat, kumppanit, toimittajat, ystävät… You just name it! Olen mukana useammassa liiketoiminnassa, jossa koemme, että verkkomarkkinointi on todella merkittävässä roolissa onnistumista. Näemme, että markkinoinnin onnistuessa liiketoimintamme onnistuu ja myös päinvastoin. Se ei todellakaan ole pakollinen paha, vaan aivan liiketoiminnan ytimessä. Harmitti, kun en pysynyt perässä kaikissa verkkomarkkinoinnin perusteista. Minun ei ole tarve eikä tarkoitus todellakaan ryhtyä markkinoinnin tekijäksi saati ammattilaiseksi, mutta koin, että lisäosaaminen ja -ymmärrys olisi liiketoiminnankin etu.

Tuumasta toimeen! Googlen Digital Garage on erinomainen alusta opiskella just ”tasan niin paljon” digitaalista markkinoinointia kuin haluat. Minulle perusteet oli tervetullut ja raikas lisä osaamiseen. Eikä se vaatinut todellakaan kohtuuttomasti, päinvastoin. Ja koska olen sellainen innostuja- tyyppi, pitihän tästä aiheesta sitten taas YLI vuoden tauon jälkeen myös opintopisteitä ansaita, joten opiskelu jatkuu..

Suosittelen ehdottomasti vaikket markkinointia tekisikään!!