Siirry suoraan sisältöön

Palveluni

Advisory board ja hallitustyö

Kun tarvitset kokenutta ja osaavaa ammattilaista hallitukseesi tai advisory boardiin, olen mukana! Keskittyminen tulevaisuuden suunnitelmiin, kehittämiseen ja hetkeksi arjen operatiivisen työn ”yläpuolelle” on yrityksen menestykselle tärkeä osa-alue ja juuri näihin hallitustyö parhaimmillaan fokusoituu.

Mikäli kaipaat apua hallituskokoonpanojen muodostamisessa, voit ottaa yhteyttä Chief Executive Searchin kautta minuun.

Vuokrajohtajuus, projektityöt

Toisinaan kokeneet lisäkädet ja -aivot ovat nopeallakin aikajänteellä tarpeen. Priorisoitu, fokusoitu ja ennenkaikkea kokenut operatiivinen ammattilainen auttaa nopeallakin aikajänteellä saamaan ”rivit suoriksi” ja kohtaamaan huomisen ehkä entistä vähemmillä ”tulipaloilla” ja kiireen tunnulla. Älä jätä kiireen vuoksi tekemättä sitä, minkä voit tehdä kanssani jo tänään! Myös workshopit, konsultaatiot.

Sparraus

Toimitusjohtaja– sekä johtoryhmäsparraukset, jotta toimiva johto kykenee entistä tehokkaampaan ja parempaan tuloskuntoon ja löytää keinot arjen solmujen avaamiseksi. Kaikessa huomioiden sparrauksen ytimen; ihmiseltä ihmiselle – kohti parempaa, tuloksekkaampaa huomista.


Mikäli kaipaat apua toimitusjohtajan ja avainhenkilöiden rekrytointiin, voit ottaa yhteyttä Chief Executive Searchin kautta minuun.