Siirry suoraan sisältöön

Mediaa kiinnostaa?

Edustan yhtiöitä, joilla on tällä hetkellä selkeästikin pula uusista työntekijöistä. Viimeisimmät laskelmat kertovat, että eri toimipisteissä pystymme työllistämään kymmennittäin täysin uusia täyspäiväisiä tekijöitä. Kyllä! Siitä olen kieltämättä ylpeä, olemme hyvässä nosteessa ja pystymme tarjoamaan töitä – se ei ole nykypäivänä itsestään selvyys!

Näkyvyys, se kuuluisa mediatila voisi nopeuttaa ja kiihdyttää rekrytoinnissa onnistumista, mutta mediaa se ei kiinnosta juurikaan – muutamaa yksittäistä ilahduttavaa poikkeusta lukuunottamatta. Auta armias, jos olisin saman määrän henkilöitä irtisanomassa, se kiinnostaisi kyllä. Tämän olen vuosien varrella todennut faktaksi. Onneksi en ole siinä tilanteessa tällä hetkellä.

On selvää, että puhelintyö ei ole varmastikaan aloista suosituin, ensinkään jos puhutaan puhelinmyyntityöstä. Mutta ajatellaanpas perusasioita, kunnon perustuntipalkka ja onnistumisista bonus, luotettava työnantaja, siisti sisätyö, työterveyshuolto, vuosilomat, reilut esimiehet, mukavat työkaverit … Tervetuloa kokeilemaan, puhelintyö saattaakin olla varsin positiivinen yllätys – se ei ainakaan meillä ole sitä mitä televisiosta on voinut nähdä. Senkin mielelläni kaikille kiinnostuneille tahoille todennan. V#tun puhelinmyyjät jääkööt sinne mihin minusta kuuluukin, minä liputan asianmukaisen ja ammattitaitoisen puhelinmyyjätoiminnan puolesta!