Siirry suoraan sisältöön

Vastuullisuusraportti

Nokian Renkaat julkaisivat viikolla Vastuullisuusrsportin, kuten käsittääkseni vuosittain on ollut tapana. Raportti ei tainnut tuoda kenellekään mitä uutta tai yllättävää. Toimitusjohtajan terveiset samassa yhteydessä oli myös hyvin ennalta arvattavissa, tuttua toisintoa aiemmin kuullusta pahoittelusta ja anteeksipyyntö perään. Ja lupaus rehellisemmästä tulevaisuudesta.

Lehtoranta on hoitanut oman osuutensa ammattimaisesti ja suoraviivaisesti, siitä aito hatunnosto. Mies kovassa paikassa, kovalla palkalla, kova luu. Niin pitääkin, muuten ei pärjää. Tsemppiä.

Granin kohdalla olisin toivonut parempaa ulostuloa ja kannanottoa, mutta ymmärrän kyllä, että joskus on parempi vaieta ja seurata sivusta miten asiat etenevät. Ja luonnollisestikin kysehän on toimivan johdon viestinnästä noin niinkuin käytännössä ainakin.

Vieläkään sitä viimeistä sivua ei olla luettu tästä stoorista. Sen jälkeen voimmekin arvioida oliko tämä draamaa, jännitystä, tragikomediaa tai jotain ihan muuta.