Siirry suoraan sisältöön

Auki, kiinni, jotain siltä väliltä

Kauppojen aukioloajat vapautuivat tovi sitten. Mahtavaa! Muinaisjäänne kaukaisista ajoista romuttui ja nyt asiakkaat saavat valtaa enemmän itselleen milloin asioida kaupassa. Kerrassaan hienoa.

Teoriassa.

Menneinä aikoina meillä jokaisella oli lähes selkärangassaan tiedossa milloin kaupat ovat auki ja milloin ovet pidetään suljettuina. Jopa Siwojen ja Salejen rytmit opittiin tuntemaan. Entäpä nyt, vapaan aukioloaikakauden aikaan? Kuluttajalla ei ole enää mitään mahdollisuutta arvata tai olettaa milloin kaupan ovet ovat avoinna. Tai kiinni. Ei mitään mahdollisuutta toimia ilman varmaa tietoa ellei sitten vain halua kokeilla onneaan hyvällä tuurilla.

Siispä – arvon kivijalkamyymälöiden kauppiaat. Päivittäkää aukioloaikanne nettisivuille ja kaikkiin niihin kanaviin, missä tätä tietoa haluatte jakaa. Pitäkää myös huolta, että tiedot ovat ajantasaiset ja oikeat! Kokemuksestani voin kertoa, että ihan vielä sivuilta ei tietoa löydy, ei ainakaan ajantasaista ja oikeellista tietoa. Oletan, että tälläkin on vaikutusta asiakkaiden tyytyväisyyteen ja erityisesti aktiivisuuteen käyttää Teidän kauppaanne jatkossa.

Kiitos!