Kerroin eilen eräälle kumppanille, että meillä on hieno tilanne – voimme rekrytoida lisää asiakaspalvelun ammattilaisia, töitä on tarjolla runsaasti!Kumppani kommentoi minulle, ”Sinun tulisi olla tuosta ylpeä!”. Totesin, että totta -olen!!

Olen ylpeä siitä, että voin tarjota työtä lähes kahdelle sadalle ihmiselle! Olen ylpeä siitä, että tämän arvokkaan nykyjoukon lisäksi meillä on useiden kymmenien telemarkkinoijien JA asiakaspalveluneuvojien rekrytoinnit nyt avoinna. Työtä on tarjolla Tampereella, Iisalmessa, Pieksämäellä ja myös Fuengirolassa! Tervetuloa tutustumaan meihin!

Uutiset yt-neuvotteluista ovat joka päiväisiä, irtisanomisia, lomautuksia, eläkeputkeen siirtymistä. Me onneksi voimme tarjota vakityön, tes:n mukaisen palkan erilaisine lisineen, asianmukaisen työterveyshuollon, turvallisen palkanmaksun ja vielä mukavan työnkin monikanavaisen asiakaskohtaamisen merkeissä. Kuulema työkaveritkin ovat mukavia, ja joskus olen kuullut esimiehiäkin kehuttavan. Totta hitossa olen tästä ylpeä!

Ps. Vuokratyöntekijöitä välittävät yritykset – älkää suotta tämän perusteella kontaktoiko, käytämme vain omaa henkilökuntaa!