Siirry suoraan sisältöön

Pienet Kulkijat

Tänään voisi olla muutakin sydämellä, mutta Se Tärkein; Huomenna liikenne täyttyy pienistä koululaisista. Ensimmäiset koulupäivät, jännittävät hetket, huomio kaikessa muussa kuin ympärillä olevassa vaaroja täynnä olevassa liikenteessä. Vastahankittu koulureppu, iso askel kohti jotain uutta ja jännittävää: koko elämän ensimmäinen koulupäivä!

Kuten somessa pyörinyt kuvakin sanoo:”Meillä on paljon lapsia, mutta ei yhtään ylimääräistä”.
Me aikuiset, meidän tehtävä on pitää huoli siitä, että turvaamme näiden pienten koululaisten koulutien, pidetään me huomio liikenteessä, varotaan ja ollaan valppaina.

Itse lupaan olla tarttumatta puhelimeeni ajaessani, lupaan pitää ajatukseni liikenteessä – en muussa. Tee niin sinäkin ja varmista Turvallinen Koulutie pienten ja vähän isompienkin koulurepun kantajien kulkea.

Kiitos!