Siirry suoraan sisältöön

Piilotyöpaikkoja nuorille

”Nuorille etsitään 10 000 työpaikkaa”, uutisoi Aamulehti tänään. Kyseessä hanke, jonka avulla etsitään piilotyöpaikkoja valtakunnallisesti alle 30-vuotiaille nuorille. Hieno juttu, nuoret kuuluvat ehdottomasti työelämään elleivät ole koulun penkillä opiskelemassa.

Meillä ei ole tarjolla tämänkaltaisia PIILOtyöpaikkoja, mutta sitäkin avoimempaa tekemistä monikanavaisen asiakaspalvelun ja puhelinmyyntityön ääressä. Lukeudumme siihen työnantajakaartiin, jotka maksavat jokaisesta työtunnista, myös koulutuksesta ja opastuksesta työehtosopimuksen mukaisesti palkan, ja myös muuta mukavaa extraa työsuhteessa löytyy.  Tervetuloa nuoret meille, valtakunnallisestikin pystyn siihen vastaamaan: Iisalmi, Pieksämäki ja Tampere!  Ja hei; varsin paljon mahdollisuuksia myös vaikuttaa omaan työaikaan ja työtuntimäärään!

Samaan aikaan kuluttajaviranomaiset ajavat telemarkkinointialalle tiukkaa lupasääntelyä, miettimättä alan työllistävää vaikutusta – joka on nyt jo varsin merkittävä niin nuorissa työssäkäyvissä kuin myös 50+ ryhmässä. Tuntuuko kenestäkään muusta hieman kummalliselta oravanpyörältä? Sen sijaan voisimme keskittyä karsimaan pois puhelinmyynnin ylilyöntejä, jotka aiheutuvat  villin lännen toimijoiden puolelta. Alalla järjestäytyneet toimijat haluavat huolehtia toiminnan jatkumosta ja ylilyönnit tässä joukossa ovat harvinaisia elleivät jopa kokonaan poissa.

On selvää, että puhelinmyynti jakaa mielipiteitä kahtia. Oikea-aikaisesti toteutettuna, oikealle kohderyhmälle, asiallisesti asioituna se on kuitenkin varsin mainio kanava kaupankäyntiin – kaikille osapuolille. Tässäkin kentässä on vain kehitettävää ja parannettavaa!

Ja tässä vielä ne tärkeimmät linkit:

http://www.ina.fi/yritys/rekrytointi/

http://www.midastouch.fi/fi/avoimet-tyopaikat/