Siirry suoraan sisältöön

Vuosi 2016

Hurjaa vauhtia on vuosi 2016 kulunut. Vain muutama päivä jäljellä kunnes koittaa Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Hienoa. Niin hienoa!

Minulle vuosi 2016 on ollut jokseenkin kahtiajakoinen. On ollut hienoja onnen ja onnistumisen hetkiä, sitten myös niitä harmillisia epäonnistumisia. Epäonnistumisiin luen aina ne hetket, kun asiakkaat syystä tai toisesta päättävät yhteistyön ja minulle myös merkittävän tarjouksen häviäminen on tappion hetki – kummastakin on vaikea toipua, vaikka toisaalta jokainen ymmärtää, että nekin kuuluvat työelämään. Myös päättämättömyys tai päätöksen teon vaikeus joissakin asioissa oli tunnusomaista kuluneelle vuodelle ja se toisinaan koetteli omaa kanttia varsin raskaastikin. Olen myös vuoden aikana epäonnistunut joissakin henkilöstöön liittyvissä hetkissä, en tiedä olisinko voinut tehdä montaakaan asiaa kuitenkaan toisin.

Onnistumisista on mukavampi puhua. On tärkeää käydä läpi myös epäonnistumiset, mutta toisaalta, optimisti haluaa nähdä aina valon – katse eteen ja suupielet ylöspäin!

Vuoden 2016 aikana olemme tehneet aivan erinomaisen hienoja päätöksiä, investointeja tulevaisuuteen. Se on minusta parasta mitä hallituksessa voi saada aikaan! On turhaa katsoa vain eiliseen tai edes huomiseen, on pakko suunnata katsetta selkeästi eteenpäin – vain sillä tavoin voi menestyä, kasvaa ja voittaa. Peruuttamalla se harvoin onnistuu. Vuoden aikana saimme myös nauttia runsaasti niistä ilon hetkistä, kun myyntitiiimimme antama tarjous muuttui voitetuksi kaupaksi – se on aina hienoa, siihen ei kyllästy toivottavasti koskaan. Eikä siitä, että saa asiakkaalta aidon kiitoksen toiminnasta. Iloitsen suuresti myös siitä, että olemme saaneet rekrytoitua eri paikkakunnilla henkilöstöä lisää ja usko siihen, että tämä tahti voi jatkua on vankkumaton.

Kuluneen vuoden aikana olen tavannut lukuisia uusia kontakteja – siis ihmisiä! Verkottunut aivan uusien sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa, päässyt mukaan Hallituspartnereiden toimintaan, rohkaistunut myös aloittaa blogin kirjoittamisen. Nämä ovat olleet kansakunnalle mitättömiä, mutta minulle merkittäviä asioita!

Voisin kiittää kuluneesta vuodesta niin montaa eri tahoa, kaikkia teitä jotka olette kanssani askeltaneet arjen askareissa. Vain yhden, minulle merkittävimmän haluan tässä yhteydessä mainita. Henkilö, joka sai tekemään päätöksiä, henkilö joka rohkaisi, auttoi, kuunteli ja neuvoi: Ville Tolvanen – ISO Kiitos kuluneesta vuodesta!

Ja näihin tunnelmiin: Vain muutama päivä jäljellä kunnes koittaa Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Hienoa. Niin hienoa!