Siirry suoraan sisältöön

Vuosi ilman ..

Vuosi sitten tähän aikaan lupasin olla itselleni ja läheisilleni armollisempi. Ei se vuosi ihan niin sitten kuitenkaan mennyt.. Mutta yhdessä ja erityisen isossa asiassa onnistuin erinomaisesti: vuonna 2016 en potenut päivääkään varsinaisia selkäkipuja!! Se on hemmetillisen iso asia!

Kiitän suunnattomasti tästä personal trainer Petteri Avolaa, Pro-Energy. Hän sai minut ohjauksessaan innostumaan kuntosalitreeneistä, opetti ja ohjasi toimimaan, että lihaksisto kuntoutui ja vahvistui. Ja kyllä – annan tästä myös itselleni kiitoksen, koko vuoden ajan kävin säännöllisesti salilla. En määriä ole sen tarkemmin tilastoinut (polarin laitekin vaihtui kesken vuoden), mutta uskoakseni treenikerrat ylittivät sadan, sillä joka viikko salilla kävin ja useimmiten vähintäänkin kahdesti. Hyvä MINÄ!

Mahtui vuoteen aikoja, kun treenasin todella tehokkaasti ja olin myös hyvässä vauhdissa ruokavalion suhteen. Mahtuu vuoteen myös aikoja, kun treenien sisältö ja tahti hiipui, sekä ruokavalion pohtiminen jäi taka-alalle. Se on kai sitä armollisuutta itseään kohtaan, ihan kaikkea ei vain jaksanut eikä pystynyt. Välillä tuntui siltä, että oli aivan pakko antaa periksi ja höllätä tahtia. Yksi on varmaa, kuntosalitreenit jatkuvat myös vuonna 2017. Tiukassa tahdissa tai löyhemmässä – sen aika näyttää. Villi veikkaukseni on, että vuoteen 2017 mahtuu kumpaakin!

Energisempää, terveellisempää ja kivuttomampaa vuotta kaikille! Se kannattaa!