Siirry suoraan sisältöön

Vuodenvaihde yllätti meidät kaikki!

Vuosi vaihtui ilmeisen yllättäen. Vuodenvaihteen ruuhkat yllättivät näköjään varsin monen eri tahon, mitä ilmeisemmin niin yritykset kuin myös meidät kuluttajatkin, jotka kaikki rientävät tasan vuoden ensimmäisenä arkipäivänä hoitamaan asiointejaan.. Näinhän se menee, kerta toisen jälkeen!

Suomi – tuo asiakaspalvelun luvattu maa:

 

Poimintoja 4.1.2017:

SÄHKÖLIITTO:

Työttömyyskassan puhelinpalvelu on osittain suljettuna tammikuun ajan. Puhelinpalvelua ei ole tiistaisin eikä torstaisin seuraavina päivinä …:

Puhelinpalvelu on suljettu ruuhkan purkamisen vuoksi sekä koulutusten vuoksi. Käsittelijöiden aikaa rauhoitetaan hakemusten käsittelyyn. Työn tekeminen on hitaampaa, kun samalla opetellaan vielä uutta järjestelmää. Samoin ainmuutosten soveltaminen hidastaa työtä ja tammikuussa myös hakemuksia saapuu yleensä paljon.

KELA:

Ruuhkaa Kelan asiointi- ja puhelinpalvelussa

Jos asioit verkossa, vältä pahinta ruuhka-aikaa klo 10-14. Jos olet soittamassa Kelaan, muista, että vastaus moneen kysymykseen löytyy verkkosivuilta.

Sähköinen asiointipalvelu toimii jälleen hitaasti

Sähköinen asiointipalvelu toimii jälleen hitaasti. Palvelun toimintaa seurataan tehostetusti. Asiakkaiden tulisi mahdollisuuksien mukaan asioida palvelussa ruuhka-aikojen (klo 10-14) ulkopuolella.

Pahoittelemme häiriön aiheuttamaa haittaa.

VEROTTAJA / Iltalehti 3.1.2017

Alkuvuoden verokorttisuma on ruuhkauttanut Verohallinnon asiakaspalvelun, ja asiakkaita on palveltu tavallista hitaammin.

Verohallinnon viestintäpäällikkö Pirjo Korvola kertoo, että tiistaina puhelinpalveluun tuli yli 50 000 verokorttipuhelua.

Korvola sanoo, että verokorttien muutossesonki on suurimmillaan juuri vuoden ensimmäisinä viikkoina.

Uuden verokortin voi tilata myös suoraan Verohallinnon verkkosivuilta. Korvolan mukaan verkkopalvelut ovat toimineet ilman ruuhkahäiriöitä.

 

SÄHKÖtoimija (nyt epäilykseni herää – oliko www-sivujen tiedote ajantasalla vai vanhentunut, siksi yhtiön nimen jätin pois);

Asiakaspalvelussamme on viime aikoina käynyt kova kuhina, koska palvelumme kiinnostavat kuluttajia. Tästä johtuen sähköpostien vastaamisajat ovat venyneet jopa kahden viikon mittaisiksi.

Olemme saamassa apuvoimia parin viikon sisällä, jonka jälkeen voimme taata jälleen nopeat vastausajat. Tavoitteenamme on helpoin asiointi.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme joustavuudestasi!

 

ARtikkelikuva J.Kotilainen