Siirry suoraan sisältöön

SE ON TÄÄLLÄ!

Vihdoin sen saa kertoa –  Inan ja Midaksen contact center -liiketoimintaa kehittyy ja uudistuu ja meitä voi tulevaisuudessa kutsua yhdellä nimellä Moment Group Oy! Olen niin iloinen ja ylpeä voidessani kertoa tämän uutisen, ei enää hissipuheita Inasta ja sen tyttärestä Midaksesta vaan uusi hieno tarina meistä; yli 250 asiakaspalvelun OMAA ammattilaista, neljä paikkakuntaa, yli neljä miljoonaa kohtaamista vuodessa! Ja kaikki me haluamme tulevaisuudessa tehdä tuloksellisia kohtaamisia haasteellisissa ja monimuotoisissa asiakaspalvelun ja myynnin hetkissä.

”Jokainen kohtaaminen on hetkenä ainutkertainen ja laadukkaiden kohtaamisten arvo on kasvussa. Voittajia ovat tulevaisuudessa ne, jotka kykenevät synnyttämään asiakaskohtaamisissa unohtumattomia hetkiä ja parhaita asiakaskokemuksia ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta. Kun tämä tehdään vielä yrityksen brändiä kunnioittaen ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa luodaan henkilökohtaisia ja ainutkertaisia kohtaamisia. ” Minulle tämä on hyvin inspiroiva, merkittävä punainen lanka  – suhtaudun sihen suurella intohimolla, täydellä sydämellä sekä kunnianhimoisella otteella toteuttaa Moment Groupille määritellyt tavoitteet, tuottaa asiakkaille entistäkin parempia ja tuloksellisempia kohtaamisia! En tee sitä yksin – en todellakaan, vaan pyrin tekemään kaikkeni, että meidän mahtava joukkomme onnistuu jokainen omassa kohtaamisessaan, jokainen yhdessä ja erikseen – vain sitä kautta syntyy :

Tuloksellisia Kohtaamisia  – Moment Group!

Tässä muutosmatkassamme, loimme myös arvot uudelleen. Olen niin innoissani voidessani kertoa julkisesti kolme tärkeää arvoamme, jossa haluamme onnistua:

  • Ilo tehdä työtä
  • Voimaa yhdessä
  • Tuloksellisia kohtaamisia

Tiedän, nämä eivät tule itsestään eivätkä ole itsestään selvyyksiä. Ne pitää toteuttaa, lunastaa lupaukset. Mutta sen takaan, että Moment Groupin omistajat, hallitus ja johto ovat sitoutuneita siihen, että nämä arvot saadaan näkymään joka päiväisessä työssämme ja jokaisen meidän työntekijän työpäivässä.  Siinä onnistuaksemme, tarvitsemme myös jokaisen Moment Groupilaisen tähän taipaleeseen, vain sitä kautta onnistumme. Ja koska omat voimat eivät aina yksistään riitä – päätimme etsiä mukaan tähän uuteen tarinaan myös uuden hallituksen puheenjohtajan; saanen esitellä uuden esimieheni, tarinan synnyttäjän: Ville Tolvanen!

Yli neljännesvuosisadan vanha historiankirja on tänään kääntänyt uuden sivun, sen tarinan synnyttäminen alkaa nyt! Olen liian innoissani kirjaamaan yhtään enempää tältä istumalta.

Nyt juhlimme – siihen on syynsä!

Ja tiedoksi, maanantaina 16.1. informoimme käytännöistä ja tarkemmista aikatauluista lisää – täältäkin sitä voi jo ainakin osittain lukea:

www.momentgroup.fi

Kohtaamisiin;

Pia Pursiainen, tuleva:

Chief Experience Officer

Moment Group Oy
Puhelin 044 540 0654
Sähköposti pia.pursiainen@momentgroup.fi