Siirry suoraan sisältöön

Mitkä ihmeen tittelit!

Moment Groupin tarinaa, visiota ja koko brändiä luodessa melko loppumetreillä tuntui siltä, että jokin pala tästä palapelistä vielä puuttui. Ymmärsimme, että tehtävänimikkeet, tittelit on myös muutettava tukemaan paremmin visiotamme ”Tuloksellisia kohtaamisia”. Heittäydyimme porukalla pois vanhoista kaavoista, rikoimme aivan varmasti tunnettuja, sovittuja rajojakin, mutta … Uudet tehtävänimikkeet tuntuvat silti vieläkin erinomaisen hyviltä, vaikka osalle meistä niissä on selkeästi vähän sulateltavaa. Ne tukevat mainiosti myös sitä, että koko organisaatiomme pystyy hahmottamaan paremmin, mistä tässä kaikessa on oikeasti kyse. Kohtaamisista, kokemuksista – ihmiseltä ihmiselle.

Meillä ei enää ole agentteja, myyntineuvottelijoita, asiakaspalveluneuvojia saati teleliikenteenhoitajia. Kaikki he luovat ihmiseltä ihmiselle kohtaamisia, luovat ainutlaatuisia kokemuksia ovat siis Moment Makereita! Heitä tukee, ohjaa, tsemppaa ja valmentaa itseoikeutetusti Spirit Leaderit. Arvoa tuotetaan suhteessa asiakkaisiin, loppuasiakkaisiin sekä henkilökuntaan, tässä tärkeässä kentässä toimivat meidän iso joukko Value Managereita. Ja toimipisteiden vastuulliset vetäjät, kaiken mahdollistajat  Opportunity Managereita. Ja koko tätä tärkeätä ydintä, sydäntämme johtaa luonnollisestikin Chief Opportunity Officer – voitte halutessanne lyhentää myös COO.

Halusimme myös myyntirajapinnan tehtävänimikkeet mullistaa saman vision tueksi. Myyntijohtajan tunnistatte jatkossa CMO – Chief Moment Officerina. Ja niin luonnollistahan se on, että tuloksellisia kohtaamisia jatkossa meillä rakennetaan Moment Managereiden ja Moment Expertien voimin. Kaikesta tästä ilosanomasta jatkossa meillä viestitään Moment Marketing Managerin kautta!

Ja koska jossain mellä sentäs raja menee, päätimme, että talouden ja it-puolen tittelit säilyttää tutummalla profiililla, joku roti tässäkin hommassa sentäs pitää olla. Ainiin, ja se minun tittelini, sehän on tietenkin Chief Experience Officer, halutessasi voit myös käyttää CEO.ta. Tästä onkin jo muutama kysynyt, että enkö osaa kirjoittaa oikein tai että etkö enää olekkaan toimari? Niin tai näin, haluan olla kaikkien Tuloksellisten kohtaamisten kokemuksen vaalia, kirjoitetaan sitten sinne PRH:n tietoihin jotain virallisempaa!