Mistä tällä viikolla tunnen kiitollisuutta?

Löydän kolme isoa kokonaisuutta, jotka ovat saaneet minut tällä viikolla jälleen kerran huomaamaan, kuinka tärkeitä ovat ihmiset, tiimit ja vuorovaikuttaminen.

1) organisaatiossa ihmiset, jotka hyppäävät apuun, kun poikkeustilanne yllättää. ”Tietenkin autan!”, ”Sopii!”, ovat mahtavaa kuultavaa, kun jotain yllättävää yritetään ratkoa taas takaisin stabiilin tilaan. Kun samalla joku toinen olisi voinut vedota aitoon muuhun kiireeseen tai ruuhkaan.

2) lähellä ihmiset, jotka jaksavat sparrata ja auttaa oman asiantuntijuuden tuomin ajatuksin. Kuinka tylsää tämä olisi yksin, kuinka köyhäksi ja mustavalkoisiksi jäisi aikaansaannokset ilman sparrausta.

3) läheiset, joiden kanssa hetkelliset lastenhoidon tai muun perhekiireen haasteet ratkaistaan.

Kiitollinen tämän viikon annista! Ihmiset 💕