Tämä syksy on suuren muutoksen aikaa. Lähes 14 vuotta kestänyt toimitusjohtajuuteni on tullut päätökseen ja siirryn päätoimiseksi hallitustyöläiseksi ja yrittäjäksi. Se on monella tapaa jännittävää, uutta, erilaista. Ehkäpä juuri siksi hyvin innostavaa! Mennyt toimaritaipaleeni tuntuu toisaalta todella pitkältä aikakaudelta, toisaalta lyhyeltä… siihen mahtuu monenlaista kokemusta, tarinaa, kohtaamista. Tunteita laidasta laitaan, hienoja onnistumisia, karkeita pettymyksiä ja epäonnistumisia. Joka tapauksessa jokainen kokemus on kasvattanut minua niin ihmisenä kuin johtajanakin. Mieleennpainuvia hetkiä on niin paljon, ettei niitä edes osaa onneksi laskea. Päällimmäisenä mielessä ihmiset, joidenka kanssa saanut tätä matkaa yhdessä tehdä. Kiitos!

Olen jo pidempään ollut erityisen kiinnostunut hallitustyöskentelystä sekä myös siitä ajatuksesta, että voisin kaikkea osaamistani ja kokemustani hyödyntää auttamalla useita erilaisia yrityksiä kohti omia tavoitteitaan, yli haasteista kohti parempaa huomista. Kiehtoo, että työympäristö koostuu useista erilaisista ”kohteista”, joissa on mahdollista oivalluttaa ja innostaa ihmisiä tekemään asioita toisin, etsimään erilaisia toimivia ratkaisuja. Se, että voin konkreettisesti auttaa onnistumaan, motivoi ja innostaa suunnattomasti itseäni. Mikään ei ole hienompaa kuin se, että huomaa ympärillä olevien ihmisten oppineen jotain uutta toimivaa, omien vinkkieni ja käytännön kokemusteni avustuksella! Minun Sitten kun on NYT.

Kun olen alkanut tästä yrittäjyydestäni puhua verkostossani oleville ihmisille, on ollut sydäntä lämmittävää huomata, että vastaanotto on ollut positiivinen ja kannustava! Suurin ilahduttaja on ollut se, että ihmiset, joiden kanssa olen aikanani tehnyt yhteistyötä, ovat olleet kiinnostuneita osaamisestani ja jo näin alkuvaiheessa joitain projektejakin käynnistymässä, olen kiitollinen! Muutamista hallitus- ja advisoryboard paikoistakin on jo alustavia keskusteluja käyty, ehkä niistäkin jokin realisoituu, toivotaan niin!  

Yritin tiivistää ajatukseni siitä missä voin olla avuksi, kiteytin sen tähän kuvaan, ilman minkäänlaista tärkeysjärjestystä! Mielenkiintoista nähdä vaikkapa puolen vuoden, vuoden päästä mikä on sitten totuus ja millaisten asioiden äärellä työskentelen, mistä nautin ja missä voin asiakkaalleni tuottaa aidosti arvoa!