Siirry suoraan sisältöön

Parhaat käytännön vinkit johtoryhmän kokouksiin

Kirjoitin viime viikolla johtoryhmätyöskentelystä, erityisesti kokouskäytännöistä Chiefin blogiin.

Ydin koko teemalle on tämä;

”Keskity siihen, että johtoryhmätyöskentelysi on aidosti tuloksellista ja tavoitteellista jokaisessa kohtaamisessanne. Kun ollaan johtoryhmänä koolla, tulisi kaiken toiminnan keskittyä 1) koko johtotiimin yhteistyötä ja koordinointia vaativiin teemoihin 2) strategian kannalta mahdollisimman relevantteihin asioihin. Ja samanaikaisesti pitäisi muistaa välttää yhden funktion/tulosyksikön raportointia kokouksissa ja tämä rutiininomaisempi informointi/raportointi voidaan hyvin hoitaa relevantisti muissa kanavissa.”

Koko artikkeli löytyy täältä.

Me Chiefillä pyrimme kaikessa tekemisessämme tekemään hyvää suomalaisen johtajuuden ja hyvin johdettujen organisaatioiden eteen, yksi toimeksianto kerrallaan. Chiefiin, palveluihimme ja tiimiimme voit tutustua suoraan tästä linkistä.